fredag 29. april 2011

Lovbrudd i rødgrønne kommuner uten konsekvenser?

Tidligere denne våren fikk vi vite at Moss kommune lar sykepleiere på Melløsparken sykehjem sove i kjelleren. De sover der fremdeles. Men, siden det ikke er noen private bedrifter involvert i driften av sykehjemmet blir dette ingen stor sak, dvs. Moss Avis kunne nylig berette at det fremdeles sov sykepleiere i kjelleren. Men Davidsen og Kolberg ser selvsagt en annen vei.

I rødgrønne Trondheim jobber innleide sykepleiere opp mot 57 dager i strekk uten fri. Hvor er Kolberg og Davidsen? Hvor er oppslagene om rovdrift og sosial dumping?

2 kommentarer:

 1. Nå synes jeg vi skal være edruelige og ikke kaste stein i glasshus. Brudd på arbeidsmiljøloven skjer i så og si alle kommeuner og statlige helseinstitusjoner uavhengig av politisk flertall og styring.
  Det som må skje er en tverrpolitisk enighet om hvilke krav til bemanning og til hvilke tjenester det offentlige skal tilby brukerne; konkrete bestemmelser som sikrer brukerne et oversiktlig tilbud og som setter krav til bemanningen pr bruker.
  Langsiktighet og investeringer som står i forhold til utviklingen av den medisinske teknologien og behandlingsmulighetene,og ikke minst i forhold til de standarder vi ønsker å ha i vårt helsevesen.
  Uten klare bestemmelser og begrensninger i helsetilbudene vil man kunne kaste hele statsbudsjetter inn i helsevesenet, uten at det vil hjelpe noe som helst.

  SvarSlett
 2. Dette er jeg helt enig med deg i.

  SvarSlett